Saray Özel Eğitim Anaokulu
YUNUS EMRE MAH. BENLİ SK. SATI ÖZTÜRK ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 15 PURSAKLAR / ANKARA
(0)

VİZYON

Erken çocukluk dönemi özel eğitimi alanındaki yenilikleri ve gelişmeleri takip etmek, öğrencilerimizin ve ailelerinin eğitimlerinde modern ve yenilikçi yöntemleri öğrenmek ve kullanmak, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve kamu kuruluşları ile iş birliği içinde çalışmak, erken çocukluk dönemi eğitiminde başarı ve kaliteyi arttırarak, öncü ve model bir kurum olmak.

MİSYON

Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Eğitimde feda edilecek fert yoktur.” cümlesinden yola çıkarak, erken çocukluk döneminde yetersizliği olan veya gelişimsel olarak risk grubunda olan çocukların ve ailelerinin eğitim gereksinimlerini karşılamayı, çocuğun yaşıtlarıyla gelişim farklılığını en aza indirmeyi, bağımsız yaşamayı ve topluma sağlıklı ve üretken katılmayı hedefliyoruz.

Öğretim Şekli :TAM ZAMANLI

TAM ZAMANLI

ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ SERVİS

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

OKULUMUZ PURSAKLAR MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR. ANKARA İL MERKEZİNE 14 KM UZAKLIKTADIR.

İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR